Πατήστε απλά το PLAY

Στο Vimeo μπορείς να καθίσεις ώρες και να χαζεύεις τα πιο ωραία και πρωτότυπα βίντεο.
Μικρά διαμάντια που ξεχωρίζουν τόσο για τις ιδέες τους όσο και για τα εξαιρετικά γραφικά τους. Εδώ έχω συγκεντρώσει όσα μου άρεσαν πολύ και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Όλα φυσικά έχουν σχέση με το βιβλίο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είτε πρόκειται για βραβευμένα trailer που διαφημίζουν applications για book lovers, είτε για μοντέρνα διαφημιστικά spot για εκδοτικούς οίκους, βιβλία, συγγραφείς και illustrators, είτε για εικαστικές δημιουργίες και ταινίες μικρού μήκους που είναι σκέτη ζημιά… Ας μην πούμε όμως πολλά, άλλωστε οι εικόνες τα λένε όλα!

7 Replies to “Πατήστε απλά το PLAY”

 1. Κα-τα-πλη-κτι-κά!!!Δεν χορταίνω να τα βλέπω…Μου φτιάξατε τη μέρα…κ.κ.

  Like

 2. Τα καλύτερα ταξίδια τα έχω κάνει μέσα από αγαπημένα βιβλία αλλά σαν κι αυτό … κανένα … ❤ Μας φωτίζεις τη μέρα και μας χαρίζεις ανάσες πραγματικής ομορφιάς !!! Σ’ευχαριστούμε =ο*

  Like

 3. @Storymansays Εγώ σ' ευχαριστώ! @Λύχνος Καιόμενος Η χαρά του να μοιράζεσαι κάτι που σου άρεσε πολύ είναι ίσως μεγαλύτερη ακόμα κι από αυτήν που έχεις όταν ανακαλύπτεις αυτό το κάτι. @κ.κ. Μη μου μιλάς στον πληθυντικό, τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε (πληγώνομαι) ;-)@Maria Ταξίδια δωματίου! Μακάρι να γίνεται αυτό!

  Like

 4. Ποτέ δεν θα ήθελα να πληγώσω κάποιον με τη δική σας αισθητική και απόψεις.Επιπλέον, μου είστε εξαιρετικά συμπαθής.Όμως, όμως… φαίνεται ότι είμαι πολύ βιτσιόζα, αφού έχω αποφασίσει να χρησιμοποιώ τον Πληθυντικό της… οικειότητας(!!!) -και όχι της μεγαλοπρεπείας!- στις διαδικτυακές μου εμφανίσεις.Θα μπορέσετε να με συγχωρέσετε γι' αυτό;Θα μπορείτε να με έχετε φίλη; (όπως λένε και τα παιδάκια…)Υ.Γ. Ένας διαδικτυακός ιός μου στέρησε για 5 μέρες την επικοινωνία.Ποτέ δεν είναι αργά…(Πάντα είναι αργότερα από όσο νομίζουμε… λέει κάποιος.)κ.κ.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: